Cenforce

Toont alle 3 resultaten

Cenforce erectiemiddelen voor de echte kenners

Ervaren gebruikers van erectiepillen zijn wel bekend met het merk Cenforce. Dit merk is bekend geworden door de hogere dosering Sildenafil tabletten.

Een bekend merk onder Sildenafil tabletten

De bekenste erectiepil van deze fabrikant is de Cenforce 200. Deze pil bevat 200mg Sildenafil citraat. Dit een absolute aanrader voor gebruikers waarbij de normale dosering niet meer genoeg is.

Sildenafil citraat zorgt voor het krijgen van een harde penis. Dit komt doordat dit middel de bloedvaten verwijd. Hierdoor gaat het bloed beter stromen en krijg je makkelijker een erectie.

Probeer eerst een reguliere dosis van 100mg. Neem pas een hogere dosering als een lagere dosering niet aanslaat. Wel al bekend met een hogere dosering? Kies dan het middel wat voor u het beste werkt.

Erectie pil op basis van Tadalafil

Veel mensen kennen alleen Sildenafil. Naast deze werkzame stof zijn er nog meer sooorten. Dit zijn vardenafil en tadalafil. Beide varianten bieden een gelijke werking. Al deze middelen helpen bij erectieproblemen.

De fabrikant van Cenforce is centurion laboratories. Deze fabrikant heeft naast dit merk, ook nog een ander bekend merk op zijn naam. Dit bekende merk is namenlijk Vidalista. Doordat Vidalista het bestandsdeel Tadalafil bevat, werkt deze veel langer dan normale kamagra.

De bekenste erectiepil op basis van Tadalafil is Vidalista weekendpil. De naam weekendpil is onstaan doordat deze je bij deze pil bijna een heel weekend kan doorgaan.